Monday, November 29, 2010

As bz as a BEE... bbzzzzzzz!!

Bonjour! Comment allez-vous? Cava?? 

Cak! Miss me or not? Miss me.. miss me not.. miss me... miss me not.... miss me.. Yeaaayy uols miss me! Saya Tahuuuuuu :P

Cak!!!

Sorry la uols. Lately mmg takleh nak update blog everyday. Byk hal la pulak ngan hal2 donia ni. Kerja satu hal, tak habis2 org2 kat opis dok bising nak achieve KPI (yg mmg takkan achieve). Personal life pulak, bz ngan majlis org kahwin, majlis akikah, celebrating birthdays... esp birthday my dearest hubby. Happy Birthday, Sayang *kissy kissy* 



So uols tahu la kan. I have been as BUSY AS A BEE. Kalau dah byk hal sgt dlm kepala nih, nak tulis blog pun jd blur. But of coz, RedBerry akan try jugak masuk blog, intai blog uols (intai tetap intai tau!). Today RedBerry balik pun lambat, nak siap kan keje. So sad! Tak suka balik lambat, coz rasa malam kejap jer. Takleh nak rest betul2, nak usha2 blog, nak baca review pasal makeup, nak tgk telly with hubby. Kalau balik lambat rasa tak dapat work life balance jer kan? i dun like.. dun like.. blueekk. Tapi nak buat camna, KPI, beb... kalau tak achieve KPI, bonus pun kuuureeennggg... yes.. kurengggg. 

Takpe la. In this entry, just wanna say hi to uols jer. So that u wont miss me so much ye *chuckle* YES, RedBerry mmg pasan :P

Busy Bee 

Ok la. See ya in my next entry, uols! 

Till then.. Stay sexy! XOXO
RedBerry Da Bz Bee... bzz bzzzz


5 comments:

ZuRin said...

Hi, RB...

Bzzznyer...yelah nak year end ni everybody talking about KPI kan?

Btw, miss you too...miss reading all my fave blogs. Kalau seharian tak masuk blog tak sah!

Myself...kalau tak sempat update...sempat jenggah blog kesukaan pon jadilah.

Hope you have a great week ahead!
Take care...:)

mzhany said...

wow sexy bee ;)

hai berry miss jugak kat berry ;)

RedBerry said...

Hi Zurin and Hany!!!! *huggzzz* ... *double hugzzzz*

I miss uols!! Uols punye entry pun RedBerry dah byk missed! *nanges* Tension nyeee dok opis skang. But dun worry, RedBerry tetap akan intai uols... *wink wink* Keep on writing ye :)

Nanti RedBerry update my blog lagi. Take care, laling.. stay sexy! *wink*

MAMA Hanim said...

bz ye miey....faham lah dah nak year end nie... aku pun same same lah nie...huhuhuh...
ape2 pun...update lagi blog ko, miss reading them :-)

RedBerry said...

Nim.. mmg bz giler skang. Aku tension jer kat opis tuh. Naik hangin kus kus jer. Selagi tak 5.30pm, selagi tu la aku dok muncung jer. Tension.

Ko pun dah lama tak update blog. Ko pun sama bz ek? Actually, we miss each other la. Miss celoteh masing2.