Friday, December 24, 2010

Wo hui lai le!

Bonjour! Comment allez-vous?

Ni men!!! Wo hui la le!!! (Uols... i am home!)

NI HAO MA??? Wo hen hao.. xie xie. :D Hahahhaa... Ni xiang wo ma? (do u miss me?)

miss me tak? Is there anyone here missing me??? *intai skit* olohh buat2 miss me lor.. baru semangat nak tulis blog nih :P Sorry la punye la lambat nak update blog kan? Biler dah sampai sni, nak amik mood nak start buat apa2 kat KL ni... slow skit... still on holiday mood.

Ni men... wo hui lai le!


Anyway, uols.. i am home! Di bumi yang nyata. Back to life.... back to reality...... Back to life.... back to reality... Back to life.... back to reality. Ingat tak lagu tuh. Sepanjang dok tunggu flite kat Shanghai Pudong International Airport, RedBerry dok nyanyi lagu tuh. Uwaaaa.. sedih, beb.. balik Msia dah kena keje balik. Uwaaaaa...

Anyway, wo hen xiang ni (i really miss you), my dearest readers. *hugz* Tak sabar nak citer pasal Shanghai. Bukan apa, saja la nak share kan. Who knows ada uols nak pegi sana next year. Boleh la start planning. For those yg dah pernah pegi, just baca jer la ek... layan jer la... tgk la apa RedBerry buat kat sana for 5 days. :D

Alhamdulillah.. dapat jugak rezeki pegi Shanghai. So ole2 nye adalah..... citer RedBerry kat Shanghai! Hehehe.. ok la tuh.. ole2 jugak tuh kan???? *wink*

Uols... For the next few entries, RedBerry akan citer pasal Shanghai jer la. So.. tunggu....
To be continued...... zai jian!

RedBerry

4 comments:

Hanis MY said...

wow wiiii cepatla citer tak sabar ni!

mzhany said...

berry..yeayyy dah ade hapdet....

MAPPIAU said...

selamat pulang ke malaysia hehehe. waaa dah pandai cakap shanghai lorrr huhuhu.

H A N S said...

upload pic manyak2 tau :)