Tuesday, December 14, 2010

GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh

Bonjour! Comment allez-vous?

Uols... RedBerry kena tag lagi. Hikhikhik... Sapa yg tag? HANA SAKURA aka HANIS. Thanks, laling :D Sapa yg organize contest ni ye? It's Mr Edy and according to Hanis, Mr Edy ni seorang yg pemurah. Bukti? Tuuu.. contest ni, the winner will get ole2 from 3 buah negara yg dia pegi - Beijing, Bukit Tinggi and Singapore! Dapat satu jer kot. But who knows, dapat 3! *big grin*

So RedBerry rasa nak try my luck la for these ole2. Jom kita join reramai!



Kalau uols nak join, uols boleh la click pix kat atas tu. Jom kita tgk syarat2 nak menyertai nye:

1) Buat satu (1) entry pasal giveaway ni, dengan title "GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh" (Letak Banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry ada link terus ke entry contest tersebut) - checked

2) Jadi follower blog EdY - checked

3) Tag 1 org blogger lain atau lebih dan make sure diorg tahu - checked
I tag 4 org lah. Kalau uols lum join lagi, join ler ek?
Mama Hanim, Anie, Zurin, Eynda, Cahaya

4) Tinggal kan link entry uols pada ruangan comment contest tu (sila klik pada gambar) - Checked

5) Senarai hadiah... sila ke entry Mr EdY! Ada 30 semua nya... RedBerry rasa nak ler... boleh encik EdY.. teehheeee.
RedBerry suka fridge magnet.. boleh ke dapat from tiga-tiga tempat tuh? *grin* Kalau RedBerry pegi mana2 mmg suka buat collection. Penuh fridge tuh. Hehehe.. best. Mr EdY.. kalau tak dapat tiga3 pun..nak yg from Beijing leh tak? *grin*

So uols.. jom join contest!

Ok la. See ya in my next entry.

Till then... ciao, bella!
RedBerry

5 comments:

E.d.Y said...

thanks k sudi join giveaway ni...good luck...;)

MAPPIAU said...

mudahan u dapat hadiah GA tu yea aminnn :)

butterflyana said...

Good Luck! ;)

Hanis MY said...

RB goodluck! hanis pun suka kumpul fridge magnet gak...

RedBerry said...

Dear all lalings.... Thank you!

Mr EdY *grin* dapat yg beijing tu pun dah ok *grrrinnnn*