Wednesday, September 28, 2011

Happy 1st Anniversary Classique Red Berry!

Bonjour! Comment allez-vous?

Uols!!! I just can't believe it! Yesterday was the 1st Anniversary for Classique Red Berry! Caya tak? Caya laaaaaa RedBerry!!! Nasib baik tak terlepas. Dah ingat2 lupa. Rasa nye RedBerry start blogging in Sept last year. Sekali.... betul!!! Hahahahahah...

Kalau tgk2 balik... mcm2 dah RedBerry tulis. Mula2 RedBerry malu2 nak taip apa2 kat sni. Ye la, kata tak reti nak menulis, uols. Dok citer mcm2 pasal general topics. Suka jugak kalau baca balik. Bukan apa, it's just like my diary/journal pulak... hahahha... Lepas tuh slowly introduce myself by uploading my photos... still, malu2 anak rimau... hahahha... lepas tuh citer2 pasal makeup. Waaaaaaaaa mcm2 dah kan? But that's not enuf. More to come, ladies!!!

Alhamdulillah, berjaya jugak RedBerry menulis sampai setahun ye? Hahaha... WALAUPON!!! kdg2 RedBerry tenggelam timbul. Kan? Thanks to uols, coz support my blog. Thanks for reading apa2 yg RedBerry share kat sni ye? 

Eh eh... mcm ucapan amik award la pulak. 

So, this entry is specially dedicated to Classique Red Berry ~


HAPPY 1st ANNIVERSARY to CLASSIQUE RED BERRY!!!! 




Hopefully, RedBerry akan terus berkarya di sini.. chewaaaaaaaaaaahhhh... BERKARYA. Bunyi cam berprestij jer kan? Apa2 pun....


TERUSKAN SOKONGAN ANDA!! and Keep Reading My Blog!



Ok la. See ya in my next entry ~ in the second year! *wink*

Till then... a bientot!
RedBerry



2 comments:

mzhany said...

berry, happy anniversary...

mekap entry plisss...ahahaha

RedBerry said...

Thanks, Hany. Makeup entry camna? Kalau product apa yg RedBerry guna time nak create the look ada kat blog satu lagi. Nak cakap pasal lipstick, baru jer buat entry pasal nih.

Request ler... kalau Berry leh buat, Berry buat terussssss... zaasss!