Sunday, November 27, 2011

Pacific Coffee Company ... again!

Bonjour! Comment allez-vous?

Uols... sihat ke? Weekend ni buat apa?

For those yg terkena banjir tuh, RedBerry simpati and hopefully, banjir cepat surut ye and uols boleh enjoy ur life seperti biasa! *wink*

Uols, RedBerry dah jumpa tempat lepak yg menjadi favourite RedBerry skang ni. Hahahha... habes la.. habes la aku!!

It's PACIFIC COFFEE COMPANY. Remember tak entry yg RedBerry buat before ni? Nak baca sekali lagi  CLICK HERE.

Since then, dok tingat bau coffee kat sana. Tapi coz la yg try menu lain pulak kan? So last nite, RedBerry keluar dating ngan husband and lepak2 kat sana, sambil surfing internet, update FB, edit photos etc.


My new favourite place... yeeehhhaa!!



This round RedBerry ordered Chocolate Crunchy Cake and Creme Brule Cappucino.

MRB taknak coffee and cake, so he chose egg sandwich and Bickford Sarsaparilla (with ice of coz!).


Verdict - range from 1 to 10: 
Egg Sandwich - so so (5/10)
Chocolate Crunchy Cake - Nampak cam best, tapi I personally prefer cheesecake than this one. Yg boleh telan skit coz ada choco crunchy tu jer... Menyesal tak amik cheesecake... dah la mahal, makan tak habes.... *sob sob* (4/10)
Bickford Sarsaparilla - Recommended! ala rasa mcm air sarsi... sedap la kan? hahaha (9/10)
Creme Brule Cappucino - Thumbs up! (8/10) - tak perfect 10 coz i prefer Cafe Latte lagi... hehe






Tgh la foam dia!!! hahahha tinggi menggunung tuh. Apparently, after 15 mins pun, foam ni tak turun2.... static camni... RedBerry biar jer dulu nak tgk camna. Dah kata 15 mins, of coz la nak minum. Entah2 foam ni mmg tak turun2 kot. Cute sgt!


Creme Brule Cappucino, anyone?



Kalau uols suka lepak, minum coffee, surfing internet kat luar dari umah uols sendiri, RedBerry recommend uols dtg sini. 

This is my new favourite place to lepak-lepak! *grin*

Nak tahu apa products yg RedBerry guna nak create this look.... jom click HERE.


Smokey Green Eyes + Pale Lips

Ok la. See ya in my next entry!

Till then.... a bientot! Coffee is all about the taste.....and satisfaction!
RedBerry


1 comment:

Nikskie said...

i'm officially jealous :P
wish i could visit the coffee company one day...