Sunday, August 21, 2011

Panic Button!!!

Bonjour! Comment allez-vous!



I am panicking!!! Baju raya lum siap!!! 

Tadi pegi merisik khabar: 

RedBerry: Assalamualaikum. (sempat sengih lagi)
Tailor: W'salammmmmm. (senyum panjang lebarrrrrrrrr)

RedBerry: kak, baju i dah siap ke? 
Tailor: Belummmmmmmmmmmmmm...... (sambil buat muka budget cute!)
RedBerry: .................................................................... (tak sure nak react camna)

Tailor: Biler nak balik kampung?
RedBerry: .................................................................... (speechless... still shocking)

Tailor: Balik kampung biler?
RedBerry: owwwhhh.... ermmmm... Friday balik la, kak. Camna? sempat ke siap?

Tailor: Sempat. Dah potong dah, cuma nak jahit je. Hari rabu boleh?
RedBerry: .................................. (still speechless)

Tailor tuh terus amik kain2 RedBerry, nak tunjuk....

Tailor: dah potong dah, tak sempat nak jahit je nih. 
RedBerry: Hari rabu, lepas keje, i terus datang sni ye. 

Tailor: Ok... lepas bukak posa pun ok.
RedBerry: nope... i dtg before bukak posa, straight from the office.. (buat muka budget cute jugak lah)




Masuk jer dlm kete........ tgk MRB...... 



Terus terdiam................


RedBerry hantar kain2 tuh since awal July lagi. Frust nye!!!! Kita tunggu rabu nih........

See ya in my next entry!

Till then... a bientot!
RedBerry


4 comments:

mzhany said...

berry, septtnye berry cakap balik kg lagi awal tau, so that mesti akak cute tu siapkan lagi awal tau...huhu ptt nye cakap esok sy nak balik ahahah ahahha, mahu gelabah kera

RedBerry said...

Hany,

yeahhh i know... i should have kan??? tapi masa tu terkedu, terus nak menipu tak menjadi, beb. Uwaaa... takpe. nanti Berry update on wednesday. Kalau tak siap jugak... SAY NO MORE to that kakak budget cute itiewwww...

Joy said...

gulp...seram lak nk tggu next n3. tp mmg kecewa la if x siap :(
xpe..xpe..sempat tu ahkak tu jahit kan tu

RedBerry said...

Joy! I lagi la suspennnnnnnn. Dub dab dub dab nih.

Kita tunggu wednesday nih wokey... seraammmmmm sejukkkkkk..