Tuesday, March 1, 2011

Siti Kelembai

Bonjour! Comment allez-vous?

This post dah lama dah dlm draft. Al-maklumlah... bz bee. So paham2 je la. Actually saja nak share ngan uols. Last CNY kan cuti panjang. Lepas balik from SP, ada lagi 2 days camtuh cuti. Saja la nak rest and lepak with my dearest Mr RedBerry. We went to Sunway Pyramid for makan-makan, jalan-jalan, window shopping, usha-usha orang.. hehhee.

RedBerry

That day RedBerry pakai baju putih and ada skit kaler green and jeans. Kasut, RedBerry pakai flat shoes jer. Kata santai kan? Makeup pun try buat very minimal lah. Rambut try buat ikat separuh. Ok la kan? What say u?

Anyway, masa tgh makan-makan kat 1901, tetiba RedBerry nampak sorang ni. Her look was very familiar. Pakai sempoi jer. Her makeup was very light. Nampak cam biasa jer la. Tapi since camera dah ada dlm handbag, tanye jer la. Just say hi :P

"Excuse me... Yana ke?" hahahhaha jgn marah, RedBerry main terjah jer. Kalau silap org, tak malu.. cakap jer la SORRY. *grin*

Sekali dia kata, "a'ah" and dia angguk! Waaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh SITI KELEMBAI!!! kalau uols tak tahu sapa Yana Shamsudin, uols pernah tgk citer Adnan Sempit tak? Yg jd secretary pada Intan Lydiana tuh.. or kalau uols tgk citer SITI KELEMBAI... then uols tahu la who she is then *smile*


Yana and RedBerry

Knowing me... kalau ada camera, jumpa celebrity... takkan taknak amik gambar kan? :P

Thanks, Baby Sayang aka Mr RedBerry for the photo.
Saja nak share.. sharing is caring! XOXO

Ok la. See ya in my next entry!

Till then... a bientot!
RedBerry



4 comments:

H A N S said...

muler2 RB sebut yana mmg org x knal. pastu sbut secretary dlm adnan sempit trus ingt..waaahhh..slalu RB jmpe artis.. :)

RedBerry said...

Hani, kebetulan. Pulak tuh ada bawak camera.

So, hani kenal ek sapa Yana? hehehe

mzhany said...

berry, tinggi nya yana tuh...

RedBerry said...

Hany, it's either dia mmg tinggi or Berry yg pendek.. kehkehkeh...