Thursday, June 23, 2011

Hermes Handbags... when can i get one?

Bonjour! Comment allez-vous?

RedBerry mmg suka handbags and shoes. Alaa typical woman la kan? Pantang nampak handbag lawa skit... nak beli.... pantang nampak kasut comey skit, nak beli.... tapi kalau mahal sgt, menempek kat tingkap kedai jer la. uwaaaaaaaaaaa *sob sob*

Uols tahu kan RedBerry suka sgt tgk Victoria Beckham? Yessss... POSH SPICE is my idol! Sampai sanggup beli buku dia haaaaa... punye la minat kan? Minat air liur jer la.. nak tiru gaya dia tak mampu. From head to toe mmg minat sgt lah. Dah la her fave shoes is Christian Louboutin, RedBerry mmg berangan nak kasut nih dr dulu lagi.... handbag pulak???? apalagi.. kalau tak...

HERMES


ketuk dahi kat dinding jer la.... LV pun RedBerry tak mampu.. ni kan pulak mimpi nak beli HERMES kan??? *tampar diri sendiri!*

Anyway... jom kita tgk... apsal RedBerry 'gila' sgt pasal handbags nih.....


Hermes Crocodile Birkin 

HERMES #1
RedBerry dah ada ala2 yg ni... tapi version kecik.. and of coz la bukan HERMES wokey... mimpi jer la. RedBerry suka yg ni coz nampak classique! Kaler merah lak tu... sesuai ngan Classique RedBerry... dun u think? *wink*


Hermes Baccara Clutch 

Hermes #2
Clutch ni VERY classique jugak! Tension RedBerry tgk ni... comey sesgt. Kaler hijau pun ada nih. Tapi rasa nye black lagi sesuai la kalau nak bawak mana2 kan. 

Hermes Birkin

Hermes #3
Again... kaler merah! hahahaha... tgk kasut tuh... pun merah.. wokey2 mmg merah menambat hati ku, beb. Nak buat camna. Tapi kalau tgk betul2 handbag ni mmg cun lah. Nampak solid kan? Sesuai la kalau nak bawak ke hulu ke hilir ke mana2. Casual pun sesuai. Love it!
Hermes Kelly in white

 Hermes #4
This one is SEXY! i dunno why, everytime RedBerry tgk gambar ni, nampak bag ni tersgt la sexy... and love it so much! Ke sebab ada gambar david beckham kat situ? Kahkahkahkah.... melencong dah ni... hahahhaa. anyway, bag ni cute kan? RedBerry suka, tapi kalau nak pakai kat Msia ni, mesti cepat kotor. Isshh sayang la.. dah la nak dapat bag ni habes tabung haku .... sekali pakai, dah kotor. Nanges darah la... :P Tapi pedulik.. kalau org kasik present.... REDBERRY TERIMA jer.... ada ke? anyone???


Hermes Kelly

Hermes #5
RedBerry tgh imagine kalau dapat yg nih..... isshhh mmg rasa bahagia sgt lah. Bag ni kalau pakai ngan dress or jeans pun ... mana2 cantek. Ada ala2 Barbie doll tak? 


Byk lagi gambar2 handbags Hermes ni... tapi ni di antara yg RedBerry suka lah. A'ah la kan... uols boleh la argue, RB suka handbags ni coz VB pakai ni ek? WAIT!!! what did i just write? RB, VB... eh eh... sama2 B kat belakang... ok tak??? wokey wokey.. pasan lak haku.... anyway, bukan sebab dia jer... try tgk Hermes ni, without gambar VB...


Hermes Shoulder Birkin

I have to admit that i am falling in love with this bag!!!! RedBerry suka bag camni. Boleh bawak kat shoulder jer. Nampak solid kan??? Suka! I loike!!! Yg ni pakai casual pun cantek kalau nak sesuaikan ngan bag nih... ohhhh sgt cantek!


Hermes Croc Birkin 

These croc birkin mmg classique. RedBerry suka sesgt. kalau suruh pilih red or green... tak tahu mana satu yg RedBerry suka. Dua2 klasik. But kalau amik yg red tuh nampak younger skit la kan? What say u?


Hermes Kelly Long Wallet

Yg ni satu lagi my fave! So far mmg RedBerry selalu beli wallet/purse (whatever u call it) yg panjang camni. Mmg kena la ngan taste RedBerry... tgk la, beb... size dia ngam2, kaler dia sgt menarik hatiku, nampak solid sgt... owwwhhh mmg RedBerry suka!

Nanges kan tgk semua nih???? MEMANG!!! Kalau dapat yg purse tu pun ok sesgt dah. Ada sesapa nak hadiah kat RB tak? lalalalalalala.....*wink*  kecil tapak tangan,  nyiru RB tadahkan!!! sila la sila la... *grin*

*mimpi beli Hermes la camnie....* 

Ok la. See ya in my next entry!

Till then... a bientot! NEVER STOP DREAMING!! ZZZZZzzzzzzzzzzzzz
RedBerry


2 comments:

mzhany said...

berry, chantiqqqq. hany suka yang 1st tuh. hehe suka design mcm tu...

RedBerry said...

Hany... of coz la chanteeeekkk.... yes, the first one tu mmg canteeeekkkk!