Friday, October 5, 2012

Bottega Veneta Clutch

Bonjour! Comment allez-vous?

RB tgh dok gila kat clutch skang ni. Bukan mampu nak beli lagi pun.. tapi saja nak survey2. Mana tahu kalau berbaloi beli.. and mmg practical, why not kumpul duit skit2 lama2 jadi bukit? Kalau dah jadi bukit... hahaha.. maknanyeee... beraya la kita kat dlm mana2 butik mewah kan?

Ada a few brands yg RB tgh aim skang ni. Tapi today kita usha2 dulu clutch from BOTTEGA VENETA. I know i can't afford it now, but who knows one day... ada rezeki kan?

BOTTEGA VENETA - Luxury Italian leather goods. Kalau siapa yg tak minat pasal handbag mmg tak tahu la nak cam brand ni. Takde nak tulis 'BV' ke. or Bottega ke kat mana2 bahagian bag tuh. Its trademark is woven leather, and kalau org bawak jer, mmg nampak classic and anggun sgt. RB pun bukan tahu sgt pasal brand ni, kalau tak silap RB, Kalau nak cari butik BV ni kat Pavillion KL ada. RB pun baru tahu coz dok baca article pasal kerabat2 di raja di Europe mmg gila kan clutch from BV. Al-kisahnye, mmg RB tgh dok mencari2 clutch skang ni. MAKA... chewaahh! terus laaa terbaca article pasal BV ni. Mmg cantek uols!

Jom layan... kita tgk trademark clutch from BV - Bottega Veneta Knot Leather Clutch!












The Knot!


HOLLYWOOD & BV

Kim K


Kim K


Nicole Kidman


Nicole Kidman


Emma Stone


Emma Stone


What do u think? Klasik kan?

Sapa nak banjer RB????? hehehehehe

This will definitely be in my wishlist..........ZZZZZZZZzzzzzzz....

Till then... a bientot!

RedBerry



2 comments:

Rohani Hashim said...

penat i scroll cari ada tak kaler hijau.hehehe ada ropenya ;)
hany xsesuai kot bawak cenggini sbb hany ni jenis xleh benda pegang, nnti mesti la trtinggal kt mana2.

owh, hany pernah trtgl purse kt Aeon tau. elok jer letak atas susnan baju. rezeki lagi seb baek ms pergi ambil ada lagi atas baju tu ;)

cuai!!!!

RedBerry said...

Hany! Lamanye tak say hi kan? anyway, yg kaler ijau tuh mmg cantek kan? Pulak tuh kalau kita dapat ala2 Emma Stone la kita. hahaha... Clutch mmg susah skit la kalau tak pegang betul2. mudah tertinggal mana2. Tapi kalau for dinner.. mmg elok la bawak clutch, takde la besar gedabak nak letak masa nak makan kan? :D