Thursday, January 12, 2012

Zest Restaurant Marriott Putrajaya

Bonjour! Comment allez-vous?

Ni entry dah lama bersarang dlm "DRAFT"... terlupa nak post. hahahhaa.. Anyway, sebagai kenangan, RedBerry nak letak dlm blog juga lah.

On Tuesday - 29th November 2011 was my husband's birthday. Yes! It was MRB's burfdayyyyyy.... Mula2 MRB kata celebrate jer la weekend, tapi tak syok la kan? Coz nanti dah jd belated. RedBerry pulak dah arranged for crews kat sana nyanyi2 for him. Hahahhaa... nanti tak surprise. 










Jom tgh sebahagian food kat sana..... RedBerry tak amik semua, sorry.










Seperti yg telah dirancang.....

Surprise!!! Tetiba ramai2 masuk ngan 3org bawak music instruments.... and start nyanyi lagu Happy Birthday kat MRB. Tgk la muka MRB, malu2 kucing... bini dia ni yg terlebey happy. Sore RedBerry yg paling kuat nyanyi... hahhahaa















Nak tgk camna apa eye shadows yg RedBerry guna.... jom usha my makeup blog - http://makeupbyredberry.blogspot.com/2011/12/eotd-smokey-green-pink-brown.html

Click on the link wokey! *wink*

Ok la. See ya in my next entry!

Till then..... a bientot!
RedBerry


4 comments:

mzhany said...

berry waa beshnyer, ihihi romantik youuuuu

RedBerry said...

hani... hehehe

Nikskie said...

look delicious lah! when i come to malaysia boleh lah coba ke sini. you look cute too in the photos!!!
:)

anie,Nagoya said...

RedBerry....apa kabo????miss u.n appy besdy to your husband.n suka wane eye shadows berry.dah lama tak sggh sini.bz sesgt(jgn caye ayat bz tu....da....